Enschede Marathon, ik ben erbij!

Ja hoor, het is nu definitief! Ik heb me ingeschreven voor de Enschede Marathon op 19 april. Dit zat natuurlijk al in de planning, maar met de daadwerkelijke inschrijving is er nu echt ‘no way back’.

inschrijving Enschede Marathon 2015

Het inschrijven is zo’n beetje het makkelijkst van de hele marathon, maar wel een belangrijke stap. Voor het prachtige bedrag van 42 euro mag ik straks (ruim) 42 kilometer gaan rennen. Het magische getal! Want ja, we wisten natuurlijk allang dat 42 het antwoord is op de betekenis van het leven, het universum en alles.

Gisteren werden ook wat kleine aanpassingen in parcours en starttijd bekend gemaakt. Maar veel verandert er niet en dus weet ik precies wat ik volgend jaar kan verwachten en moet presteren. Gewoon twee keer dit rondje en dan komt het goed!

enschede_inschrijving


Vond je deze post leuk om te lezen? Like Heelhardlopen op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwe posts, extra foto's en winacties:Of volg me via: Follow

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect!