Mijn hardloopweek (week 47 2014)

Vier trainingen en een kleine 60 kilometer op de teller. Met name de lange duurloop op zaterdag was genieten. Blauwe lucht, een beetje koud en vallende herfstbladeren. Perfecte omstandigheden voor een mooi rondje Twente!

mijnweek_47_2014

Om dat het zo genieten was begin ik daarom maar met het eind van de week: de lange duurloop. Ik was weer eens in het Oosten en dus een mooi rondje uitgestippeld in het Twentse land. Dit keer met een uitstapje naar Duitsland. Uiteindelijk werden het een kleine 27 kilometer met daarin 3 series van 4 kilometer op marathon-tempo (is 4’00-4’10).

heelmijnweek_47_2014_herfst in TwenteOver zulke paden liep ik zaterdag, heerlijk! Check ‘m ook op Instagram

heelmijnweek_47_2014_herfst in Twente_routeHier rechts zie je nog mijn route plus de locatie van de foto. Voor de liefhebber die nog een mooi ‘rondje Twente’ zoekt. De rest van de week was redelijk standaard. Maandag nog een hersteltraining na de Zevenheuvelenloop en woensdag weer hard met 6 keer 1000 meter, met ook een aantal series op de baan. Vrijdag een korte training met daarin 200-tjes. Die ging door het Haagse Bos. Ook daar waren het prachtige kleuren, maar helaas heb ik daar geen foto van.

Kortom, een lekker loopweekje zonder extra trainingen. Heb bewust niet meer dagen gelopen om zo de lange duurloop goed te kunnen doen. In m’n marathontrainingen zal het eerste deel ook vooral gericht zijn op het opbouwen van volume, dus daar begin ik dus maar vast een beetje mee. Vanavond mag ik weer!

 


Vond je deze post leuk om te lezen? Like Heelhardlopen op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwe posts, extra foto's en winacties:Of volg me via: Follow

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect!