Nieuw hardloopdoel of even niets?

Onlangs schreef ik over mijn zoektocht naar een nieuw hardloopdoel. Er kwamen veel suggesties binnen over wat ik kon gaan doen. Leuk! Inmiddels zijn we weer een paar weken verder. En er is nog geen enthousiaste post voorbij gekomen met een nieuw doel. Wel ben ik weer een stuk verder. Ook staan er nieuwe leuke dingen aan te komen op heelhardlopen.nl. Daarom een update…

heelhardlopen - nieuw hardloopdoel of even niets

In de vorige post over m’n hardloopdoel schreef ik dat er aantal opties voor me waren. Ik twijfelde en vroeg zoveel mogelijk mensen om hulp bij wat te doen. De mooiste reactie kreeg ik op Facebook: ‘je moet doen wat er op je bucketlist staat, want daar staat het niet voor niets’. Helemaal waar! Van de opties staan de ultrarun en de triatlon op mijn bucketlist. Dat zijn dingen die ik ècht graag een keer wil doen. En waarom zou ik het dan niet nu gaan doen?

Vanuit die logica geredeneerd blijven de de ultrarun en de triatlon dus over. Omdat dit allebei (extreme) duursporten zijn kan je niet heel vaak aan een wedstrijd doen. Uitzonderlijke duursportfanaten uitgezonderd, die lopen er bij wijze van elke week één. Dat geldt voor mij als groentje niet en dus wil ik een concreet event kiezen om naar toe te werken. Een ultrarun of triatlon ergens volgend jaar lijkt me te gek! Op die manier kan ik de komende maanden rustig nadenken over wat voor event het wordt. Een ultrarun of een triatlon en over welke afstand? Die zoektocht gaat dus door.

Ik ga natuurlijk niet stilzitten voordat dat doel concreet is en dus kan er nog wel een doel bij 🙂 De komende paar maanden wil ik daarom gaan voor een snelle 5 kilometer. Lijkt me een mooie uitdaging om die onder de 17 minuten te lopen. Als dat lukt heb ik gelijk een goede basis om weer uit te bouwen naar de lange afstanden. Kortom, de komende periode bedenken wat m’n ultrarun of triatlon wordt om naar toe te werken en keihard trainen voor een snelle 5km!

Dan is er ook nog ander nieuws op blog gebied. Zo heb ik een nieuwe pagina toegevoegd. Vanaf nu is er een verzamelpagina met alle reviews die ik heb geschreven. Nu nog maar een handjevol reviews, maar er volgen er hopelijk snel meer. Heb je een suggestie voor een leuke review? Let me know!

Daarnaast ben ik bezig met een ander projectje. Binnenkort meer daar over 🙂


Vond je deze post leuk om te lezen? Like Heelhardlopen op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwe posts, extra foto's en winacties:Of volg me via: Follow

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect!