Pre StrongmanRun

Na kilometers asfalt is het dit weekend tijd voor een uitstapje naar het obstacle running! Ik sta zondag aan de start van de StrongmanRun in Nijverdal. Daar mag ik de strijd aan gaan met 21 kilometers over modderig en heuvelachtig terrein en 33 zeer taaie obstakels. Denk daarbij aan tijgeren onder een net door, het beklimmen van een hoge muur en het oversteken van een rivier. Allemaal met zoveel mogelijk modder, maar wel ‘Sterk voor elkaar’. Want zoals de organisatie zegt:

Er zijn heel wat obstakels die je in je eentje niet redt. Iedereen helpt elkaar. Of je geeft elkaar een schop onder de kont. Want opgeven daar doen we niet aan. Het is afzien, maar het blijft geweldig kicken!

Dat wordt een mooi spektakel. Kom maar op! Check het volgende filmpje om een idee te krijgen van wat mij (en 8.000 anderen) tijdens de StrongmanRun te wachten staat:

 


Vond je deze post leuk om te lezen? Like Heelhardlopen op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwe posts, extra foto's en winacties:Of volg me via: Follow

Reacties
  1. Lodewijk

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect!