I did it

Onderstaande heb ik geschreven in juli 2014. Toen besloot ik dat 2.55 mijn streeftijd zou worden voor mijn eerste marathon. Alle posts op m’n blog gaan over de voorbereidingen om die tijd te halen. Inmiddels heb ik de marathon gelopen. En die ging goed! Resultaat: 2.51.54. Kortom, #theroad naar m’n eerste marathon was de juiste want ik heb m’n doelstelling gehaald. Op naar een nieuw doel…

sven_marathon_sub3

The road to…

Met mijn posts wil ik leuke dingen ontdekken over alles rondom hardlopen en hoop ik mensen te inspireren om gezonder te leven en meer te rennen. Maar de belangrijkste reden van Heelhardlopen.nl is een persoonlijk doel: het zo hard mogelijk lopen van de marathon! Ik wil weten wat ik uit mijn lichaam kan halen op de magische afstand van 42 kilometer en 195 meter. M’n marathondebuut wil ik maken in april. Vanaf nu ben ik letterlijk en figuurlijk on the road!

theroad

Concreet doel

Ik stel graag concrete doelen. Daarmee leg je de lat ergens neer. Misschien te hoog, misschien te laag. Maar je weet waar je naar toe moet. Na enige onderbouwing en een stukje ambitie heb ik besloten dat mijn concrete doel voor m’n marathon debuut in april ligt op 2.55 uur. Dat is hard, maar niet onhaalbaar, in 2013 zou ik daarmee de 235e Nederlander zijn op de marathon. Na mijn debuut zal ik kijken wat een realistisch nieuw doel is.

#theroad

Naast de indeling naar verschillende categorieën, plaats ik bij berichten die specifiek te maken hebben met mijn voorbereiding op de marathon de tag #theroad.